60+

Du har ingenting å skamme deg over

Seksualiteten er med oss hele livet. God, trygg og skamfri seksualitet er viktig for vår fysiske og mentale helse. Alle mennesker har seksuelle rettigheter, også de av oss som har passert 60. Her er det ingen som trenger å skamme seg, her skal det gledes, elskes og nytes.

Les mer

Du blir aldri for gammel for sex

Seksualiteten er mangfoldig og er en gratis og utømmelig kilde til nytelse og livsglede. Det at vi passerer 60 trenger slett ikke å bety at vi må slutte med eksperimentering og nye oppdagelser. Det er selvsagt helt i orden å ha så mye eller så lite sex som du selv ønsker. Du er sjefen i ditt eget sexliv. Her håper vi du finner tekster til inspirasjon, nytte og glede.

Les mer

De fleste seksuelle utfordringer kan løses

Sex er både veldig enkelt og noen ganger veldig komplisert. Gjennom hele livet opplever mennesker av alle aldre, kjønn, seksuelle legninger og med forskjellige sosiale og kulturelle ståsteder at sexlivet ikke alltid fungerer og seksualiteten oppleves som en utfordring. Den gode nyheten er det ofte finnes gode løsninger på seksuelle utfordringer.

Les mer

Sykdom trenger ikke være til hinder for et godt sexliv

Når man blir eldre opplever mange større eller mindre utfordringer når det gjelder helsen, men det trenger ikke sette en stopper for et godt sexliv. Verken du selv eller helsepersonell som du kommer i kontakt med bør ikke se på sykdommen som en automatisk stopper for et godt sexliv, noen ganger kan god sex også være god medisin.

Les mer

Seksualiteten endrer seg gjennom hele livet

Alderdommen blir ofte beskrevet som livets høst, som om det var noe negativt. Men er det ikke på denne årstiden vi høster fruktene av all innsatsen i løpet av våren og sommeren?

Kroppen er ikke slik den en gang var, men den har erfaring, kunnskap og kjenner seg selv og sin eier. En gammel kropp er et beviset på et liv som fortsatt leves, som nytes og begjæres.

Les mer