Spennende aldersforskjeller

Spennende aldersforskjeller

Den siste tiden har det blitt skrevet og diskutert i media om hvordan kvinner som oppnår en viss alder «mister markedsverdi» på sjekkemarkedet. Alder trenger slett ikke å være noe negativt.

Av: Tore Aasheim

Om man faktisk skal gå til det skrittet å snakke om en «markedsverdi» på sjekkemarkedet, så er det for det første ikke et fenomen som bare rammer de av oss som identifiserer seg som kvinner, er det vel?

Og for det andre så reguleres eller settes en verdi ut ifra tilbud og etterspørsel – her er det med andre ord muligheter for å tenke kreativt – og kanskje ha en realistisk forventning til hva man ønsker seg?

Mange kvinner søker kanskje en partner som er sånn cirka på sin egen alder. Spørsmålet er da om de går glipp av en rekke muligheter ved å ikke sjekke andre aldersgrupper, gjerne de som er yngre enn seg selv. Og kanskje er det slik at mange menn vil bli overrasket over hvilke erfaringer og muligheter en moden elskerinne kan stille opp med i forhold til en yngre og mer uerfaren kvinne.

Og for de av oss som foretrekker sex med mennesker av samme kjønn som seg selv, så slipper man i alle fall å slite med heteronormative tabuer om en mann alltid skal være litt eldre enn kvinnen.

Nå er det mange mekanismer, sosiale koder og inngrodde holdninger som påvirker oss på alle mulige måter, men det betyr jo ikke at det er lov å tenke nytt – også når det gjelder det seksuelle.

For mange synes aldersforskjell å være et spennende tabu å utfordre på det seksuelle området.

Du har muligheter som rollespill og age play, men det går også an å sjekke ut muligheter både opp- og nedover på aldersskalaen i møte med nye mennesker, selvsagt innenfor lovens rammer og med tydelig samtykke.

Spørsmål eller tilbakemelding, klikk her?