Å bruke en vibrator

Å bruke en vibrator

Vibratorer kan brukes av alle mennesker.

Av: Aud Jektvik

Vibratorer er et sexleketøy som kan brukes av mennesker av alle kjønn og med alle seksuelle orienteringer. Her er noen forslag til hva du kan bruke en vibrator til:

Nesten uansett hvordan du velger å bruke en vibrator så er det lurt å kombinere den med glidemiddel. Selv om du er vant til å bruke vibrator uten glidemiddel, så prøv gjerne med også. Kanskje vil du like den følelsen enda bedre?

Å stimulere klitoris eller penis til orgasme. Velg et tidspunkt hvor du er kåt eller nysgjerrig på å bli det, og utforsk hvordan vibrasjonene kjennes ut nært eller rett på kjønnsorganet. Er tuppen av klitoris eller penis mest følsomt, eller liker du best å få litt indirekte stimuli?

Sammen med partner. Vis din partner hvordan du liker å bruke vibrator, få partneren din til å bruke den på deg, bruk den samtidig som annen sex, eller noe annet spennende.

Ta deg tid. Ikke bare jakt etter orgasmen, men utforsk kroppen og ta deg tid til å kjenne hvordan vibrasjonene føles på ulike steder på kroppen. Kanskje har du følsomme brystvorter, eller liker vibrator under fotsålene?

Start forsiktig og øk intensiteten etter hvert. De fleste vibratorer har mange ulike intensiteter. Begynn gjerne med den laveste og utfordre deg selv til å nyte hvert trinn mot klimaks.

I badekaret eller dusjen. Bare husk å sjekke om den er vanntett først!

Utenpå klærne. Syns du vibrasjonene er litt for kraftige eller bare liker tanken på å kjenne en vibrator utenpå buksa, så kan du bruke den med klærne på.

Prøv edging. Edging er det å stimulere seg selv eller andre nesten helt til orgasme, for så å avslutte i noen sekunder eller minutter og begynne å bygge opp mot klimaks på nytt. Det kalles også orgasmekontroll.

Husk å alltid rengjøre vibratoren etter bruk, hvis du for eksempel har brukt den analt og skal bruke den et annet sted, eller før du bruker den på en annen person.

Spørsmål eller tilbakemelding, klikk her?