Fokuser på det som gir deg glede

Fokuser på det som gir deg glede

Er du glad i å bake, gå tur, lese, se film, eller å se på fotball? Vi anbefaler å gjøre mer av det som gjør deg glad

Av: Aud Jektvik

En av de positive tingene med å være singel er at du i relativt stor grad kan styre tiden din selv. Da kan du prioritere mer av det du ønsker.

Om du syns dagene er lange, eller at du for det meste gjør ting som du og ikke får særlig stor glede av, så er det bra å tenke igjennom hva du har lyst til å bruke tiden på og forsøke å finne mer tid til det.

Fokuser gjerne på hobbyer eller aktiviteter som gjør at du føler deg bra. Det kan være å trene, ta et langt bad, å dra på spa og få en massasje, eller å gå en tur sammen med en venn. Det er god egenomsorg å ta seg tid til å gjøre ting som gir deg overskudd og nytelse. 

Er det noe nytt du har lyst til å utforske, så er tiden som singel en fin anledning til å gjøre det. Du kan dra på kurs, hoppe i fallskjerm, lære deg å strikke, skrive erotiske noveller, eller begynne å pusse opp veteranbiler. Aktiviteter som du er nysgjerrig på å prøve kan bli viktige kilder til inspirasjon, sosialt samvær eller velvære hvis du tar sjansen på å kaste deg ut i det.

Apropos nytelse, så er onani en utmerket form for egenomsorg. Du kan ta deg tid til å lære nye måter å få orgasme på, fantasere, kjøpe deg et sexleketøy, eller utforske hvor mange orgasmer du kan få på en dag. Onanerer du ikke allerede, så kan du begynne med det hvis du har lyst.

Spørsmål eller tilbakemelding, klikk her?