Tips til rimelige og budsjettvennlige sexleketøy

Tips til rimelige og budsjettvennlige sexleketøy

Dette er midt i blinken for deg som har lyst til å kjøpe sexleketøy, men som er budsjettbevisst.

Av: Aud Jektvik

Mange butikker som selger sexleketøy har rabatterte varer. Vårt første tips er å spørre etter gode tilbud i butikken, eller å se om nettbutikken har en avdeling for salgsvarer. Kanskje finner du det du har ønsket deg til en rimelig penge, eller blir fristet til å prøve noe nytt når den økonomiske investeringen ikke er så stor?  

Det finnes sexleketøy i alle prisklasser, fra noen få kroner til flere tusenlapper. Kvalitet kan i noen grad følge prisen, men man kan også ende opp med å betale flere hundrelapper ekstra for produkter fra eksklusive merker uten at det er noen stor forskjell i funksjon. 

Ikke vær redd for å spørre betjeningen i butikken eller å sende en epost til kundeservice for å spørre om forskjellen på leketøy, eller om konkrete forslag til rimelige produkter. 

Er du på utkikk etter en billig, men fortsatt god masturbator, så har som regel kundebehandlerne full oversikt over de produktene de har, og kan anbefale noen alternativer.

Kategorier av sexleketøy hvor det ofte er lett å finne gode og rimelige produkter er penisringer, vibratorer, buttplugs, vaginakuler, vibrerende egg, bondagesett og brystvortesugere. Etter hvert som for eksempel klitorisstimulatorer er blitt mer populære så har flere modeller kommet på markedet, og det er blitt lettere å finne rimelige utgaver.

Spørsmål eller tilbakemelding, klikk her?