– Seksualiteten er en viktig del av livet

– Seksualiteten er en viktig del av livet

Transkvinnen Jeanette (72) mener at seksualiteten er en viktig del av livet. Så viktig at hun har valgt å beholde kroppen hun selv mener er feil for det kjønnet hun er.

Av: Tore Aasheim

Jeanette Solstad Remø mener at seksualiteten er viktig del av livet og at det er like viktig at man er i stand til å være seksuelt aktiv.

Hun synes det er greit at helsepersonell spør om seksualitet, er alt i orden er det fort gjort, dersom man opplever utfordringer kan man kanskje få hjelp.

Jeanette er egentlig overrasket over at ikke flere har spurt henne om hennes seksualitet, men hun er også klar på at den er ikke mer komplisert enn andres.

«Jeg snakket om det en gang under et foredrag og det eneste som ble sagt var at ‘joda, i senga er vi nakne og koser oss,’ og mer var det egentlig ikke å si om det.»

I videoen nedenfor snakker Jeanette om hvorvidt hun ser på seg selv som lesbisk eller heterofil – eller om det egentlig er så viktig.

Sjekk også ut denne videoen der Jeanette forteller hvorfor hun har valgt å beholde og leve i en kropp som hun selv føler er feil for hennes kjønn.

Her kommer en video i rett størrelse:

Spørsmål eller tilbakemelding, klikk her?