Tips for deg som vil prøve digital dating

Tips for deg som vil prøve digital dating

Flere og flere oppdager mulighetene som digital dating gir, enten via telefon, nettbrett eller PC.

Av: Tore Aasheim

Stadig flere eldre tar steget inn i den digitale verden, ikke minst fordi offentlige tjenester, bank-, helse- og forsikringstjenester, samt billettbestillinger og slike ting er blitt mer og mer digitale.

Noen synes kanskje overgangen er litt komplisert og strevsom, men den har også helt klart sine fordeler. Dersom man har funksjonsvariasjoner og synes det er vanskelig å bevege seg kan man bestille varer og tjenester til døren. Ønsker man for eksempel å kjøpe seksuelle hjelpemidler slipper man å gå i en butikk, man bestiller via nettet og det leveres diskré på døren eller i postkassen.

En annen mulighet er dating, sjekking og flørting via smarttelefon, nettbrett eller PC. Det gjør at man kan treffe likesinnede og andre single utenfor den vanlige omgangskretsen, og er man riktig heldig oppstår det søt musikk eller heftig lidenskap.

Dating via nett har likevel sine utfordringer: Hvordan lager du en profil, hva med sikkerheten og hvordan finner man egentlig den rette?

Her er tre artikler som kan være til hjelp. Dersom du starter på den første artikkelen har den på slutten en lenke som fører deg til neste artikkel.

Har du tanker, ideer, kommentarer eller tilbakemeldinger du vil dele med oss, klikk på tilbakemeldingsknappen under denne teksten.

Spørsmål eller tilbakemelding, klikk her?