Kjære medlem i Pensjonistforbundet

Kjære medlem i Pensjonistforbundet

Så hyggelig at du stakk innom. Du er herved invitert til en aldri så liten «norgespremiere» – du er blant de aller første som har fått tilgang til nettsiden Uke66.no, en nettside som tar eldre og deres seksuelle helse på alvor.

I forbindelse med utarbeidelsen av nettsiden Uke66.no har Pensjonistforbundet vært med i en egen referansegruppe som har kommet med råd og innspill, og som takk for hjelpen får altså medlemmene nå være de første til å sjekke ut hvordan nettsiden har blitt.

Uke66.no er ment å være et e-læreverktøy som skal bidra til å bedre kommunikasjon mellom eldre og helsepersonell når det gjelder seksuell helse. Nettsiden skal også gi informasjon og inspirasjon til eldre om hvordan de kan ta bedre vare på sin egen seksuelle helse.

Nettsiden har en egen del for de som er 60 pluss, du kan gå direkte til denne delen ved å klikke på denne lenken.

Nettsiden har også en egen del for helsepersonell, begge delene er åpne for alle, så de som er eldre kan se hva som står inne på delen for helsepersonell og omvendt.

Alderdommen blir ofte beskrevet som livets høst, som om det var noe negativt. Men er det ikke på denne årstiden vi høster fruktene av all innsatsen i løpet av våren og sommeren?

Når man blir eldre så vet alle at kroppen ikke er slik den en gang var, men den har erfaring, kunnskap og kjenner seg selv og sin eier. Vi som har laget dette e-læreverktøyet tenker at en gammel kropp er et bevis på et liv som fortsatt leves, som nytes og begjæres.

Nå lurer vi på hva du tenker og mener.

Er det noe du mener vi har glemt? Er det noe det er for mye av? Er det noe du vil lese mer om? Vi setter pris på alle konstruktive tilbakemeldinger!

Under hver artikkel er det en knapp der du blir tatt til et kontaktskjema der du kan komme med dine synspunkter. Du kan også klikke direkte på KONTAKT OSS her eller nederst på siden, eller du kan sende en e-post direkte til prosjektleder for e-læreverktøyet på tore@sexogpolitikk.no.

Det kommer mye mer!

Framover hele høsten og vinteren vil det bli lagt til flere tekster og videoer, så tar turen innom med jevne mellomrom og sjekk om du finner noe av interesse. Og dine tilbakemeldinger er mye verdt, så det er bare å ta kontakt.

Klikk deg rundt på nettsiden, du kommer deg alltid tilbake til framsiden ved å trykke på hjertet øverst til venstre, og ellers kan 60+-siden være et bra sted å starte.

God fornøyelse!

Spørsmål eller tilbakemelding, klikk her?