Slik behandler vi dine kurs-data

Slik behandler vi dine kurs-data

I henhold til gjeldende GDPR-regler verken lager, oppbevarer eller videreformidler Sex og Politikk innsamlede data i forbindelse med våre e-kurs.

Når du har gjennomført et av våre e-kurs får du tilsendt en midlertidig bekreftelse til den e-postadressen du har oppgitt når du registrerer deg. Når hele besvarelsen er vurdert administrativt får du innen 7 – 10 virkedager tilsendt en endelig bekreftelse på samme adresse. Når du har fått tilsendt dette kursbeviset slettes all personlig informasjon om deg på vår server.

Følgende informasjon lagres for utsendelse av informasjon om nye kurs:

  • E-postadresse og telefon-nummer. Vi ringer ikke, vi sender e-post eller SMS. (Du kan velge å krysse av at du ikke ønsker å få tilsendt mer informasjon)

Følgende informasjon lagres separat for intern statistikk:

  • Antall kursdeltakere
  • Alder på kursdeltakere
  • Fylke kursdeltakere arbeider
  • Yrke på kursdeltakere

I e-posten med det midlertidige kursbeviset får du tilsendt en lenke til en frivillig og anonym spørreundersøkelse som tar cirka to minutter å besvare. Svarene brukes til intern kvalitetskontroll og generell rapportering. Dataene fra spørreundersøkelsen holdes separat fra e-kurset og Uke66.no.

Det er foreningen Sex og Politikk som er ansvarlig for behandlingen av dine data. For spørsmål, kommentarer eller tilbakemeldinger, klikk på knappen med «Spørsmål eller tilbakemelding».

Spørsmål eller tilbakemelding, klikk her?